Saturday, September 8, 2012

Besday in advance ..

Assalammualaikum...
Alhamdulillah..selamat sudah sampai tanjung malim pagi tadi..heheh...

hari tu..
before balik..cik kema requestlah something kat parent cik kema nak celebrate besday kat kampung before cik kema balik kan...
almaklumlah..cik kema ni manja sikit...hihihi...SENGAL!

then dua hari sebelum cik kema balik,
parent sambut besday cik kema..
walaupun tak ramai, cuma ada mama, bapa, ayu, idol dan cik kema...
cik kema tetap gembira...

nak share gambar-gambar masa hari kejadian :)


hehehe..meja hidangan..wahhh!!!


cik kema yang sedang mengambil kek nya..semangat!!


pasang lilin.... dua besar dan dua kecil..maksudnya??? ;)


blueberry mousse cake..yummy!!


fffuuuuhhhhhh~~~~~ heheheh..gedix!


ni IDOL..adik kepada cik kema..heheh


ni bapa cik kema.. hengsomkan??~~


mama dan bapa cik kema..heheheh


kami.. :)


semoga panjang umur dan murah rezeki..AMIN...


suapan penuh kasih sayang dari mama..


suapan penuh kasih sayang dari bapa.. :)

masa ni betul-betul terharuuu...nangis cik kema...aiyyyyoookkk..cik kema memang suka nangis..hehehehhe...

btw, baju tu baju baru..heheh..baru sampai pada hari siang waktu kejadian..hahahhah...

okay!! dan tarikh ini cik kema nak ucapkan juga happy besday kepada abang angkat cik kema.. ABANG ALI... :)

hari ni besday dia...hehehehe..semoga panjang umur..di murahkan rezeki dan cepat sampai jodoh naaa.... :)

Love ^_^

No comments: