Tuesday, August 14, 2012

Wall Photos- DG Akma DK's Facebook

hohohoho..
hari ni rasa macam nak update ja blog..
malangnya kekurangan idea..adoilaaa..T_T

TAPI!! ahaks!!
cik kema dah jumpa...heheheh..

disebalik 1 gambar terpampang 1001 rahsia kan..
then cik kema nak cerita lah gambar-gambar yang ada di wall post cik kema..
sebab..hihihi...semuanya ada cerita tersendiri... :)


okay....ni bukan gosip okay! saja nak kacau..yang duduk tu my friend YAYA dan yang tengah nyanyi tu my Lect...ni masa event kat perlis..biasalah..
budak-budak hotel memang gila-gila dan sempoi hehehe..
then gambar di atas hanyalah gurauan dan tiada niat di sebaliknya..hihihihi


hahahha..FINALLY!! cik kema memang dah lama nak gambar macam ni..
ya laaa.. UITM di HATIKU kan..heheheh
ni masa kat Terengganu.. event ETR dua tahun lepas..last project kononnyaa... :)
masa ni best sebab dapat merapatkan hubungan silaturrahim dengan budak-budak engineer yang engsom-engsom..hahahah.. ;p


okay..ni MR. Black yang cik kema beli kat langkawi setahun yang lalu...heheheh..


ini majlis perkahwinan abang cik kema yang kedua..hehehhe....
ni pun setahun yang lalu..


yang ni..HEMO-HEMO...
kambing kitorang..tapi mati sudahhh.. kena gigit anjing! grrr... ~_~


ni gambar masa gi UUM..
jadi model tak bertauliah..hehehehe..
credit to kakak a.k.a zayana amyra..yang shoot dan edit pic ni...
ada makna sebalik perkataan FAKTASEBENAR tu..


kami adalah JPNR's..hehhehe
ni event konvoi dari penang-kedah-perlis-kedah-penang..hehhe..
konvoi ni guna motor untuk pelajar-pelajar non-resident uitm penang..
tapi kami guna bas lah..heheheh....


ni adalah akmaRPAUNG dengan ROY..
hehehhe...tengah tunggu nak perform kat bilik jamming...
last performance untuk sem 1.. :)


ni gambar bestfriend cik kema..kak ngah..dia dah selamat kahwin 11/11/2011..
sekarang dah jadi mama dah..hehehe..
suami dia orang terengganu... :)


ni..dua beradik yang baru graduate diploma..sorang Diploma in Hotel Management, Uitm..dan sorang lagi Diploma in Healthcare Management, Masterskill..hehehhe...
congrats Akma Dk dan Ayu Dk..


ini adalah kami..heheheh..tapi kurang kuota la...
yang ni yang tinggal yang belum kahwin lagi..hehhehe..cik kema, kakak cik kema dan adik cik kema..hehehhe...ni raya haji tahun lepas.. :)


okay! yang ni saja nak melawak..hehehhe..
kalau perasan nama cik kema 'DG' yang stand for 'DAYANG' tu..hehehe
then, ada gak member-meber panggil 'DG'..sebab tu la..post gambar ni..hehehhe...

okay, siap sudah cerita wall photos cik kema hari ni..heheheh..sikit ja wall photos cik kema kan..hikhikhik.. ^_^


Love ^_^

No comments: