Thursday, August 2, 2012

it's all about PrelaunchX-free income

Assalammualaikum dan selamat berhari Khamis..
mesti hakak-hakak dan habang-habang yang keja ofis tu pakai baju batik kan hari ni..

okay..nak cerita pasal PrelaunchX..
cik kema dapat IM dari member facebook pasal PrelaunchX ni...
memang tak ambil port lah..sebab cik kema memang tak berminat..

tapi bila dah bosan-bosan cik kema pun buka balik IM tu..
hurrmmm..free...
kalau join pun tak rugi apa..
TAK SALAH MENCUBA, TAPI JANGAN BERHARAP...

so, cik kema pun sign up laa...

Sesiapa nk join, tak kira korang ada pengalaman atau tak.. boleh klik sini http://prelaunchx.com


"prelaunchx ini akan dilancarkan pd 27/8 jadi kau dikehendaki mencari seberapa ramai mungkin org untk join..pendptan aku diperolehi hasil dripada kutipan seberapa potential partner kita dpt..cek akan diberikan pda 27/8 namun harus diingat akaun hendaklah aktif sebelum dan selepas prelaunchx dilancarkan."
"Sebenarnya apabila sebuah sykt forex yg baru nak buka Firma, mereka akan buat spt PreLauch X dgn memberi Free account bernilai USD30 dan paling tinggi aku pernah tengok hingga mencecah USD500. Ini perkara biasa krn Firma Broker Forex antarabangsa, pelaburan mereka bukan macam sykt MLM atau sewaktu dgnnya. Pelaburan mereka Trillion Dollar utk memulakan satu2 firma broker termasuk pengiklanan dan free promotion commission.so kita ambil peluang ini dan ikut terma2 yg ditetapkan dan info2 mereka dr masa ke semasa utk menikmati bonus dan komisen yg ditawarkan kpd ahli yg berdaftar."


okay..kalau korang berminat..bolehlah klik link ini http://prelaunchx.com

dan ikut langkah yang berikut.. :)










































yang ni..ikutlah nak share kat facebook ka..twitter ka..or blog macam cik kema ni...



hehehhe....selamat mencuba... ^_^

Love ^_^

No comments: