Tuesday, August 7, 2012

Event Sekolah Kebangsaan Kolapis

salam malam uolls...hihihi...menggedik!!!
pada bulan 10 tahun lepas..
cik kema dapatlah menghadiri event sekolah rendah cik kema dulu...

hehehe..
wahh~~~ dapat jumpa cikgu-cikgu sekolah rendah cik kema dulu yang rata-rata cuma 20% ja yang tinggal..
macamana boleh join??
sebab mama cik kema cikgu di sekolah yang sama...hehehe...

jum kita teropong macamana cikgu-cikgu dan staff sk kolapis ni bergembira..heheheh

heheheh..pemain bowling professional Sk Kolapis.. :)


yang tudung pink tu my mother..hihihi ... :)


ini...hmmm..tak tahu apa motif ambil gambar ni...tengok ja la...


gaya DK, Ayu Dk dan Kema Dk men bowling...hahahha...
cik kema saja ja pegang bola..main masuk longkang juga.. ;p


warga-warga Sk Kolapis.. :)


hihihi..inilaaaa....kami..tapi tak cukup anggota..lelaki takdak!,,huhu


1. bapa cik kema tengak nyanyi..hihihi..
2. mama cik kema dapat hadiah~~~
3. hikhikhik (sengih~~) ini hadiah ustaz yang cik kema pinjam jap..asal tak kempunan pegang hadiah.. ;p


suasana...heheheheh...tengoklah..meja kami penuh dengan hadiah..sila jangan jeles!!

okay..event ni dornag buat start kat tempat main bowling entah apa nama kan..
pastu dinner malam tu venue dia kat Sanbay Hotel..

actually,
pada awalnya..cik kema tak ikut pun event ni..tapi last minit punya plan..
sebab flight cik kema balik sabah pada hari yang sama event ni dibuat..
hhurrmmm..so, tau-taulah...hihihi....
diriku amat penyibuk!! ;p

baju kitorang..sponsored by mama..hehehe..balik-balik ja dah ada baju cmtu..
first time pakai..macam malu gak..
nampak sangat perut boroi..hahahha..
okay..sila gelak kuat-kuat.. ;p


Love ^_^

No comments: