Sunday, July 1, 2012

Tanjung Malim>Kg Baru>Sandakan>Beluran>Kg Kolapis

Assalammualaikum..
agak lama cik kema tak berceramah kat site ni..huhuhu..
Alhamdulillah dah sampai kat kampung pada hari jumaat lepas..
hehehhe...
tak banyak yang berubah..
cuma ada jalan raya yang dah rosak dan baru dibaiki..
cik kema tak terkejut dengan yang tu..

harbour mall kat bandar pun ala-ala macam dekat kehel cik kema rasa..
walaupun tak siap lagi..
tapi bila cik kema lalu sana..nampak air pancut-pancut kat tengah-tengah tu terbayang pula movie Sekali Lagi..hahahha...

okay, first thing first cik kema kat sini..
dah agak family akan cakap cik kema hitam dan hurmm BEROTOT! hahahha..
agak lawak di situ ya..
bukan apa..lemak-lemak dulu dah tukar jadi otot...adoilaaa..

dan cik kema bertemu dengan anak buah kesayangan cik kema.. NISA!!!! a.k.a CHACHA...
masih kecil..tapi ya Allah tak pandai duduk diam...
macam exercise ja rasa duk kejar-kejar dia..hahahha..

pastu cik kema dapat makan ikan bakar fresh!!!
apa lagi kalo bukan SIM-SIM..
sedap..huhuhu...baru 2 hari sini cik kema banyak sangat makan..
adoi..kena start diet balik..nanti lemak-lemak degil bertambah..hahahah...

Alhamdulillah..mama faham bila cik kema cakap cik kema kena diet untuk kos sains sukan ni..
yala..tak larat nak lari kut dengan badan yang berat ni..
agak-agaklah  62 kg...
hehehhehe...

pastu...oleh kerana rindu dengan Mr Black..
cik kema pun suruhlah adik cik kema tiunkan gitar tu..
sekali tali mati daaaaa...hahah..sebab lama tak main..
so, hari ni cik kema dah belikan tali gitar..jap g balik rumah...hahahhaha......tengokla... ;p
(tali gitar elektrik plak tu ^_~)

banyaknya...cik kema nak cerita..huhuhu....^_^

p/s: Girls, save some for yourself.. Don't give all that u have.. Coz if anything happens, the guy won't lose anything but u??? U already lose ur pride n dignity for ur entire life. (update facebook seorang teman..)


Love ^_^

2 comments:

nain said...

cam tau jek update status sape tu....

Cik Kema said...

heheheheh... ;p