Sunday, July 22, 2012

Puasa Ke-2

CUBAAN...

Allah mendatangkan cubaan kepada hambaNya untuk melihat bagaimana tahap kesabaran hambaNya..

Hari ni hari cuti dari kerja.. 
petang-petang dok bakar ikan kat depan kedai..hehehe
abang long ada sekali..meriah sikit..

well,
abang long is my future abang ipar (my sis's boyfriend).. InsyaAllah 
myza pun ada sekalii..she's my future adik ipar (my bro's girlfriend)..InsyaAllah..
meriah..lima orang dah macam sekampung..

cik kema pula tak henti gelak..
jalan-jalan kat pasat terjumpa HIM!!
yah..my ex..hohoho
tak boleh tahan perasaan excited..sebab dah lama tak jumpa kan..
jadi macam masa terhenti seketika..
jalan terhenti tiba-tiba..cool akma cool..heheh..
wah..~~~

we're just friend okeh..
well..dia memang kawan cik kema pun before ni..
kenal dari kecil lagi..hahaha..
bila tengok gambar sama-sama time kecil, gelak sorang-sorang..
masa tu tak tahu malu lagi kan..hahahaha..

now and forever we're friend..
hehehe..
honestly, i miss "US"..agagagaga~~
us bermaksud geng-geng reunion kami..

oh,ya..terjumpa si boboy juga..a.k.a fendi budak engsom..
excited juga cik kema..
alahai jumpa kengkawan lama ni buat lemah lutut..
cik kema terus capai phone gi kol budak tu..
yalah..nampak dari jauh..hahaha..

bila nak reunion??
raya la ba kan..heheehe...

p/s: tabahkan hati hambamu ya Allah~~
Love ^_^

No comments: