Friday, July 27, 2012

First Love...


Assalammualaikum dan salam hari jumaat.. 
masuk hari ke tujuh berpuasa...

okey... cik kema nak cerita sikit pasal cinta pernah..waaahhh...hebat gitu kan..
semua orang mesti pernah alami cinta pertama kan..
pernah ada pengalaman merasai apa itu cinta untuk pertama kali..

well, cik kema pun..hikhikhikhik...
nak cerita pun macam malu..and cik kema kenalah jaga hati someone tu kan..hahah..

btw girls, boyfriend tak suka tau kalau kita ungkit kisah ex love kita.. heheheh..
kalau nak tengok dorang tarik muncung sedepa..silakan..hihihi

tapi kan, orang kata selalunya cinta pertama ni takkan menjadi..
tapi kita tak pernah lupakan..
sebab..
cinta pertama tu lah ajar kita macamana perasaan 'CINTA' kan..hikhikhik..

tapi macamana pula dengan BF/GF pertama kita??
haaa...cinta pertama tu tak semestinya jadi first couple kita kan... ^_^



Love ^_^

No comments: