Saturday, June 9, 2012

LELAKI yang ada di dalam hati cik kema utk SELAMANYA..

hari ni mood nak update blog aja..hehehe..
dah lama cuti update blog..
tak apalah..hehehe..

sekarang ni nak cerita pasal lelaki yang ada dalam hidup dalam cik kema..
yang ada dengan cik kema dalam suka dan duka..
cik kema sangat sayangkan mereka..


1. Datu Mohd Kamalun Bin Datu Badarudin a.k.a Bapa ^_^



2. Datu Mohd Hairun Bin Datu Mohd Kamalun a.k.a abang yg pertama



3. Datu Mohd Hikmal Bin Datu Mohd Kamalun a.k.a abang ke dua


4. Datu Mohd Khaidrul Fitri Bin Datu Mohd Kamalun a.k.a adik bongsu


heheheh..cik kema sangat sayang kat dorang ni... ^_^
semoga Allah memberi mereka kesihatan dan rezeki yang berpanjangan..dibukakan pintu syurga..dijauhi dengan mala petaka dan godaan syaitan.. amin ya rabbal alamin...~~



Love ^_^

No comments: