Tuesday, June 12, 2012

i never ask n never wish

what's up girl...

hehehhe...
pernah tak terfikir untuk kembali kepada ex bf/gf anda??
mesti kan..almost memang macam tu..

how about me??
never ask n never wish..

why??
entahlah..bagi cik kema..
tak perlulah nak hadapi kesakitan tu untuk sekali lagi kan...

tapi, apa yang cik kema wish..
kitaorang boleh jadi kawan..
Alhamdulillah.. cik kema jadi kawan dengan ex bf...

dan sangat baik kepada DIA SEORANG..
sebab bukan semua orang boleh terima ex jadi kawan macam cik kema buat kan..
cik kema bersyukur kami still boleh mesej dan kalau jumpa dekat kenduri boleh senyum-senyum dan berbual sakan lagi..heheheh..

jujur,
kau ex yang paling best aku ada..kau tetap terima persahabatan kita..sampai sekarang aku x puas hati napa kita boleh break..tiada jodoh kan..

p/s: awak, why u can't be like him..terima saya jadi kawan awak..

Love ^_^

No comments: