Sunday, June 10, 2012

Break..one..second..


Assalammualaikum dan selamat pagi..
pagi-pagi baca book of quote dan terjumpa gambar di atas..
hhmm!!
dan terus teringat conversation with my friend about that..

i said to him:
memang jodoh dah ditetapkan oleh Allah SWT..tapi kita kena berusaha.. bila kita dah jumpa orang yang kita berkenan berusaha untuk memilikinya..bukan sekadar melihat dari jauh..beranikan diri..

hampir sama kan dengan yang di atas..

cik kema tak tahu nak cakap apa..sebabnya..itu adalah pendapat individu..


Love ^_^

4 comments:

farah comei :p said...

haa ni semenggah sikit design. xde nak sakit mata sangat.

terror la dia :)

Cik Kema said...

hahahahah...bru dpt yg cenggini...;p

nain said...

hahaha, farah, yg lama tu dia nak promote muka dia byk2.. :)

Cik Kema said...

hahahah..nk jadi model kononnye kan.. ;p