Thursday, April 5, 2012

i just want to drop it.

Assalammualaikum dan selamat malam semuaa...

hurrmmm...
airmata macam nak jatuh ja bila tengok housemates balik kampung..
untunglah korang dekat ja rumah kan..
then me??n others??

i miss my family a lot..
arrgghh!! rasa mau menangis..
tapi airmata tertahan-tahan pula.. *maybe sudah jadi kebiasaan menahannya..hahahah...

the best moment with my family members..

wedding abang cik kema..
tengok, pengantin yang paling simple..hahahha..
lengkap disini bersaa siblings dan ipar-iparan.. :)


bersama cousins sebelah bapa..hehehe..dan juga makcik..
kami berempat ja perempuan cousins belah bapa..heheh..


tengok wayang di bandar sandakan pada waktu malam..
hehehehe..best...~~~


sambut besday dengan family tersayang..hehehehe...


gambar adik-beradik yang paling manang!
nasib blur..heheheh


dengan mama dan ayu..
raya ni..hehehe


eh,eh...my Mr.Black ada sekali lah di belakang tu..heheheh..
raya first bersama orang baru.. Niesa a.k.a Chacha


bersama kakak sulung dan adik bongsu..hihihihi


gelagat myra dan kakak buyay di pantai kinarut..hihiihihi..


hihihi..alahai..ketawa ja tengok gambar ni...


yang ni masa kahwin cousin belah bapa..hehehe...muka semua sama ja.. hihih


trip nak pergi tengok pusat pelancongan di belakang rumah pengantin perempuan..



jetty yang baru di cat..maafkan kami..


hehehehe..dara-dara sunti Datu K dan Datu J ..hikhikhik


actually yang duduk tu adalah pakcik kami..muda kan..hihihi


posing lagi..ada monyet, semua lari lintang pukang..hahaha..


bapa, son n daughters.. mama tak dapat datang..ada exam..kesian..hihihi


cousins..hehehehehe..


haaa...kami pun terkejut tengok ni..ada signboard...hahahahaha....


haaaa...MURAH kan durian dekat sabah.. RM10/1kg..heheheh..


ambil!! hahahah..kulit pun nak berebut..memang gila durian..hahahah


inilah durian yang kami kerjakan..belum masuk yang dalam bakul sampai..beratus juga duit Datu J a.k.a uncle jack keluar hari tu..hihihi

p/s: rindu tahap gaban moment bersama family..hurrmm..sabar buyay..tinggal dua bulan lagi okeh..



Love ^_^

1 comment:

Ley Rashid said...

berjauhan itu lebih manis dari berada di sebelah....