Tuesday, April 3, 2012

Anda Bijak Jauhi Zina

Assalammualaikum dan selamat tengah malam semua..hahahaha..
pada yang sambut besday tu..
HAPPY BESDAY cik kema ucapkan yaaa..
hehehehe

di malam yang indah ni...
cik kema nak share la satu pengalaman cik kema kan ikut ceramah ANDA BIJAK JAUHI ZINA...

okaylah...
ceramah ni cik kema ikut masa cik kema study tak habis kat uitm puncak alam dulu..ahaks!
memang excited terlebih pegi ceramah ni kan..
bukannya apa..
tertarik dengan tajuk ceramah ni...

ceramah ni dikendalikan oleh rumah kebajikan Raudhatus Sakinah..
apa yang cik kema boleh cakap ialah...
SANGAT BEST!

first time cik kema ikut ceramah, cik kema tak mengantuk LANGSUNG!..
hehehe..penceramah-penceramah pun best...


haaa..tengok tu! semangat kan cik kema angkat tangan..hahhaha

actually apa yang cik kema dapat dari ceramah ni adalah sesuatu yang cik kema tak pasti dapat kat mana-mana..
seyes! kalau ada lagi team ni buat ceramah, cik kema nak join..

okay..kalau korang nak tahu lebih lanjut lagi mengenai team ni..
lawat page ni okay... klik di sini


Love ^_^

No comments: