Sunday, March 4, 2012

Saya pelik..

Assalammualaikum dan selamat tengahari...
fuh! tension I nak siapkan assignment..
tu baru assignment belum masuk modul lagi..hihihi..
otak tepu ni susah juga bila dah cuti selama setahun daripada buat benda-benda gini kan..hehehe..

okay,
apa kena mengena dengan title di atas.??

kenapa saya pelik??
saya seorang perempuan yang kurang sifat keperempuanan..
saya tak suka apa yang perempuan suka..(tapi tak bermakna i'm a lesbian okay..i'm normal)

cuma....cik kema tak suka seperti berikut
.
.
.
.
kebanyakan perempuan suka wangi-wangian..kan..
and i'm not..
cukupla cik kema pakai cologne Levender.. tapi kalau ada mood baru pakai kut..hihihi
.
.
.
.
cik kema tak suka..
SHOPPING!!!
(except shopping barang dapur/makanan..cik kema nomber one..)
kenapa ek?
sebab cik kema seorang yang cerewet..sangat susah nak beli barang..
tapi bila orang lain beli, cik kema terima dengan hati yang terbuka dan dengan gembiranya..heheh..
.
.
.
.
cik kema tak suka...
PAKAI LIPSTICK/PELEMBAP BIBIR
benda ni wajib bagi perempuan..tapi cik kema ^_^'
.
.
.
.
cik kema tak suka..
TOP UP BEDAK MUKA..
kalau pergi shopping mall kan..perempuan kerap masuk toilet nak tempek bedak..
cik kema tak suka nak top up bedak walaupun muka dan berminyak macam nak masak telur goreng dah..hahahah....
(nanti bedak cepat habis..hahahah)
.
.
.
.
cik kema tak suka..
BUNGA...
yeah, memang cik kema suka, tapi cik kema cuma suka bunga yang pelik seperti --->
hahahahha...kaktus...
.
.
.
.
.
cik kema tak suka
CONTROL AYU..
i'll be myself..
tak kira di mana pun..
maybe cik kema akan diam sikit kut untuk seketika kalau ada kat tempat baru..
tapi lepas tu...
ANDA AKAN KENAL SIAPA CIK KEMA SEBENARNYA..hahahahaha
.
.
.
.
.
.
.
.
tapi kebenarannya..cik kema banyak gak addicted dengan gurly punya barangan...
such...
PINK
HEELS
SKIN CARE
MASAK

i love masak so much..~~~ heheheh...



Love ^_^

No comments: