Saturday, March 31, 2012

My cousin's Engagement Day...

Assalammualaikum dan selamat petang!!

dah lama tak buat post...
actually busy sikit ni..
nak-nak lagi da dekat midterm kan...muahahahaha....
 *busylah sangaaaaattt!

berita ni sepatutnya post beberapa minggu dulu lagi..
tapi sorry again tak ada kesempatan..
i just want to share my cousin's punya hari pertunangan..
wah~~~~~
hehehe...

so, ini adalah yang berlaku pada 16 MAC 2012


inilah keadaan orang rumah yang menunggu rombongan lelaki...
rindunya rumah ini!! T_T


si anak dara bersama mama dara-dara dan juga dara yang ingin disunting..hehehhe...
rindu kamu semuaaa... T_T


nah! tu diaa... pihak rombongan lelaki sudah sampai..hehehe...
dulang-dulang hantaran tersusun rapi di situ..


nah! ini si cousin sama si tunangnya...hehehhehe....berpakaian serba kuning dan aku JELES lagi!!


bila mama cousin cik kema menyarung cincin ke jari lelaki..wah!! sudah bertunang... :)


yeah!! sain jangan tak sain!! janganl lupa my cincin KELANGKAHAN..hahah.. ;p


bergambar bersama ibu bapa kedua-dua belah pihak... ^_^


aik! baru perasan...ramai juga orang datang...heehhehe


dua adik beradik perempuan Datu J yang sangat menawan! love both of u!


dan cik kema JELES juga gambar ini!! arggghhh!!! tekanan..hahahah
(nurul, eiyka, ayu, warda)


jadi?? inilah wajah mereka yang celebrate besday kan...heheheh...
bulan 9 buat gini juga ya..!
walaupun hanya diriku... ;p

dan di mana sebenarnya cik kema???
cik kema tidak berada di mana-mana sudut pun di tempat kejadian kerana cik kema berada di perak..
gembira dengan khabar ini dan sedih kerana tidak dapat menghadirinya..huhuhu..

semoga mereka dipanjangkan jodoh..AMIN~~~


Love ^_^

No comments: