Sunday, March 18, 2012

Gedik Siot...

selamat malam everybody...
Assalammualaikum...hehehehehe...

malam ni nak cerita pasal GEDIK...

bukan gedik apa sebenarnya..hahhahaha...cenggini~~~

SITUASI PERTAMA
pernah tak kat facebook tiba-tiba ada lelaki tegur anda??
dan lelaki tersebut memang lelaki yang anda tunggu-tunggu tegur korang???

apa perasaan korang??
mesti berbunga-bunga kan...jadi cam gedik semacam kan..hahahah...

SITUASI KEDUA

pastu kan..mamat tu kan..anda jumpa secara tak sengaja kat mana-mana..
depan toilet ke..dekat cafe ke..tengah jalan ke..
mesti masa tu macam ada halilintar kan..
wow!! ku pandang matanya..dia pandang mataku...

hahahahah...
mesti secara automatinya jadi gedik sambil cakap "dia tengok aku wei..hahah"
ok fine! hati berbunga-bunga..

tapi sayangnya asyik lirik-lirik mata ja..cakapnya tak..hahahaha...

SITUASI KETIGA

pastu kan..kelam kabut balik dan on facebook.
niat nak chat lah...dan ayat-ayat camni akan kuar..

"amboi sombong tadi..."
"kenapa u tak tego i?"
"u! i nampak u lah tadi.."

dan bla..bla..bla...

hahahahah....agak-agak ayat gedik tak???

heheheh..actually cik kema buat post ni khas untuk housemate cik kema yang tengah hati mekar berbunga-bunga kononnya..
dia tak ngaku.tapi cik kema dapat tengok...
hahahah...
alangkah bestnya kalau cik kema dapat rasa macam tu..hahahahah...
uweekk!
sengal..

btw,
housemate...
jangan marah naa..
aku bukan nak perli...saja nak kacau...
ang jangan cengih lak pasnih..hahahah...
cemuih aku nak layan...
ang jadi gedik berbunga-bunga tu aku yang happy tengok..
hahahah....

wasalam!

Love ^_^

No comments: