Saturday, March 3, 2012

everybody have secret


and again..Assalammualaikum dan selamat malam...
bila cik kema dah bosan..
dan mulalah nak baca some quotes seperti di atas..
dan mem'post'nya di sini...

everybody have secrets..
not all things we can share with someone else...

kita jangan cepat judge orang bila tengok mereka sedikit pelik..
sedikit moody..
sedikit tak senyum..
sedikit tak cakap apa-apa..

kita jangan terasa bila mereka tak mau kongsi something..
maybe dorang masih tak sedia bercerita..
maybe mereka tak percaya untuk menceritakan hal tersebut..

actually cik kema tak pasti apa yang cik kema merapu ni..
tengok housemate meroyan sebab line maxis problem...hihihi ;p


Love ^_^

No comments: