Saturday, March 3, 2012

happy anniversary..

Assalammualaikum...dan selamat pagi....

nak share apa ya pagi-pagi ni??

yeah!!

 ANNIVERSARY...


u guys mesti ada penGalaman celebrate Anniversary kan...
honestly,
dan cik kema tak pernah celebrate...
hahahha...
agak-agak mesti nak tergelak kan...

so,
cik kema cuma nak share idea how u going to celebrate it...
(wah,....excited terlebih sudaaaa)

1. biasalah..yang si lelaki bagi bunga kan..but, instead bagi bunga..bagilah coklat..hahah..cik kema lagi prefer coklat.. why?? senang ja.. "semoga perhubungan anda akan jadi MANIS dan BERLEMAK seperti coklat.."  faham kan ayat tu...

2. selalu orang akan bagi cincin laa..baju la..gelang la... cik kema prefer,for BF give your GF NECKLACE.. kenapa ya???
pernah dengar tak, bila korang hadiahkan rantai kepada seseorang, itu bermakna anda nak IKAT dia dan anda ingin MEMILIKI mereka very badly..

3. selalu couple akan pergi meronggeng dan pergi tengok wayang la dan OVERNIGHT..pergi ke sana ke sini laa.. why not korang pergi buat solat hajat kan.semoga jodoh korang berpanjangan.. :)

4. lamarlah pasangan anda jadi isteri anda... hehehhe...mesti sweet kan....wahhh~~~~ 

5. hmm..agak-agak apa lagi ya.. oh gosh..cik kema tak ada pengalaman la..heheheh...we cut it here ok...

p/s: semoga percintaan anda sekalian sampai ke jinjang pelamin dan cinta ke akhir hayat..AMIN..

Love ^_^

No comments: