Wednesday, February 8, 2012

saya bukan Nora AF la...

Assalammualaikum dan selamat malam..hehehehe..
alhamdulillah semua urusan before berangkat ke upsi sudah hampir selesai..
cik kema pun rasa puas hati..
tinggal nak packing barang then terbang aja...
wa...tak lama lagi bergelar pelajarlah cik kema balik...yeahhh!!hehheh..

nak dijadikan cerita entry kepada tajuk di atas....
tadi, cik kema ke town nak buat medical checkup..
dah siap medical checkup kat klinik DR RAJA cik kema pun naik jejantas nak g bus stop..
tengah jalan tu, tiba-tiba ada kakak ni serbu sambil cakap.



"NORA! NORA AF KAN.."

OMG! cik kema pun macam terkejut..dan menggeleng-geleng...hehehhe..kesian gak kakak tu cik kema buat tak tahu dengan dia..heheheh..

btw,

yang ni NORA AF..
dannnnn.....



                                                        yang ni cik kema..     --------->














TAK SAMA KAN... ^_^'


Love ^_^

No comments: