Thursday, February 23, 2012

Online Novel- Aya Hayatul

Assalammualaikum....dan selamat pagi semua...dah brekfes???

cik kema da brekfes da....hehehhehe..pas jogging tadi terus brekfes...
okay, cik kema nak update la pasal online novel ni yang owner dia nama Aya Hayatul kan...ceh...ada macam nama cik kema tak??sebab tu follow blog tu...sebab nama hampir sama...hahahha...

meh la luangkan masa baca cerita dia..dia memerlukan komen yang membina..pendatang baru lah katakan..
heheheh..


okay, cik kema nak layan blog ni dulu..oh, ya..link dia ada kat pages cik kema yang atas sekali..boleh la pegi tekan "Online Novel" tu okay...

bye!

Love ^_^

No comments: