Monday, February 6, 2012

bila Big Apple dan Mc Donald ada di Sandakan..

Assalammualaikum dan selamat malam..okay cik kema da come back dah!!! heheheh...
cenggini...cerita ni dah berminggu-minggu dah...baru nak update..
oleh kerana cik kema dah duduk kat ladang estet yang di luar kawasan liputan dalam beberapa tempoh, cik kema melawat BANDAR SANDAKAN..hehehhehehe...

buat reunion family lah..sangat best! heheheh..cik kema bukalah muka buku dan menjerit "AHHHH!!!!BIG APPLE ADA DI SANDAKAN.." ....
pastu kakak dan kakak ipar cik kema pun mengiyakan kenyataan itu..


dipendekkan cerita, keesokan harinya abang cik kema dan kakak cik kema g belanja cik kema makan big apple..waaa.....heheheh..puas beli 12...heheheh..tamak haloba sungguh!

inilah dia BIG APPLE di sandakan..batu 4..hehehhe...

ehem2..abaikan budak gemuk berbaju pink itu..ayu gile p beli big apple..hahahha

pas dah beli big apple kan..cik kema teringin sangat nak makan kat MC DONALD..hahahhah..so kami pun bergerak ke next station..macam hapa ja..hahahhahah....

ha...yang depan ni kakak cik kema..mak aii..dia pula yang semangat pegi Mc DOnald..hahahahha...

ha..yang ni entah bila abang cik kema ambil gambar ni..tengah fikir apa nak makan..hahahhaha...lama gilak berdiri kat situ.. ;p

ha...lastly, beli posperity burger (camtu ka spell?) ...ha..yang kat sebelah tu nsem tak??itulah abang cik kema...heheheh..abang kandung tau bukan 'abang'...

yang ni 3 dara pingitan yang syok layan MCD..hahahah..
yang sorang tu cousin cik kema...

hehhehe..haaa...tu la...maknanya bila big apple n MCD ada kat sandakan...memang bestlah! heheheh..btw, thanx to my bro n sis sebabb belanja..heheheh.. ;p

Love ^_^

No comments: