Sunday, January 8, 2012

di sebalik "YAYA"


orait!!!
hahahhaha...cantik tak nama kat atas tu...
mesti popular kan nama tu??
sedangkan kawan-kawan cik kema pun ramai yang bernama seperti di atas..
hehehhe..


apa yang cik kema nak cerita kat sini....
mama and bapa cik kema baru buka cerita..
actually nama panggilan cik kema kecil-kecil dulu ialah YAYA..
tapi kan...
tak tahulah kenapa boleh jadi BUYAY (family n close fren ja panggil..hahah)

tapi kan...
cik kema rasa bersyukur sangat bila nama cik kema bukanlah YAYA..
hahhah..

why??
sebab kan classmate cik kema banyak sangat nama tu..
sat g panggil semua pandang kan...

dan cik kema sangat suka nama BUYAY..
why??
cuba cari siapa lagi yang bernama BUYAY di atas dunia ni..
hahhaha...
ada  pun mesti boleh dikira dengan jari kan..
unik sangat n i'm loving it! hahah..

lagi pun...
cik kema rasa YAYA tak sesuai untuk cik kema lah..
why??
kalau dengar nama tu mesti imagine girl yang batul-betul girl..
maksud cik kema...
yang cantik, lemah lembut, fashionable n peramah n apa lagi ya???

tapi semua tu berlaga dengan sikap cik kema..
yang ala-ala...ahaks!!
minah rockers ada juga.. ^_^
sempoi ala-ala watak scha al-yahya dalam AKU BUKAN TOMBOY...
hahah..lebih kurang camtu lah cik kema..
ganas-ganas pun dalam hati ada taman..

so, kesimpulannya..bersyukur sangat nama manja cik kema bukan seperti nama di atas...hahahahha...

p/s: post ni tak ada kena mengena dengan kehidupan orang lain..hahah
Love ^_^

No comments: