Saturday, January 7, 2012

Bagak - Curiga (akustik)



Assalammualaikum dan selamat malam...
wooo...semalam langsung takda post apa benda kat sini...
kesian..sunyi ja blog ni kan...
bukannya apa..cik kema rasa macam tak kena ja semalam...

btw,
masa cik kema tengah masak tadi untuk makan malam cik kema dengarlah lagu-lagu kat dalam laptop cik kema ni.. (cik kema memang kena dengar lagu kalau buat kerja..hahha..dah sebati kut..)
tiba-tiba ada pula lagu ni main..wah!!sudah lama tidak ku dengar lagu ni..hehehhe...

siapa nyanyi??
Bagak..kenal tak..dari Statik..heheheh..ni salah satu projek Haziq la..

lagu apa ni??
lagu ni tajuk dia CURIGA..muahhahahah....

best ke??
cik kema gerenti u ol suka punya..macam cik kema first time dapat lagu ni terus jatuh cinta..kat lagu tau!heheheh...

apa yang bestnya??
korang dengarlah...yang ni versi live punya..yang single pun okay gak..suara sama..

komen cik kema pula??
creative+energetic voice..wow!!hahahha...cik kema cair dengar lagu ni..

mana dapat lagu ni??download ya...hehehhe
ceit!!!mana ada!! ini member bagi la..dia suru cik kema dengar dan bagi pendapat..al-maklumlahh cik kema kan ada pengetahuan sikit-sikit dalam muzik ni..hahhah..(puji diri nampak!)

p/s: like lah page beliau search 'Bagak' kalau nak dengar lagu dia lagi..heheh...plus, dia ni engsom tau..whahahahahhaha... gurau je..x bole?? ;p
Love ^_^

No comments: