Sunday, January 8, 2012

Angan-angan mat jenin...

Assalammualaikum dan selamat malam..heheheh...
now, tak yah cakap banyak cik kema nak cerita tentang impian cik kema yang cik kema betul-betul nak buat sementara ada nyawa ni kan..hehehe...


1. nak belajar n nak ada ukulele


ha...ni impian cik kema yang terdekatlah.. nak ada benda kat atas ni..woo..comel kan?? lagi-lagi yang kaler pink tu...

2. ingin memiliki dan belajar main piano..

yang ni lebih kurang dengan impian yang first to kan...hahahah..tapi tak kira nak belajar juga!heheheh..insyaAllah...

3. ingin memiliki studio jamming

wah...yang ni memang cik kema dah lama fikirkan..modal ja tak ada lagi...studio ni cik kema nak lengkapi dengan studio rakaman demo or album..maybe free of charge kut..hahahha...insyaAllah...kalau nak jamm ja lah free, nak rakam kita kawtimm lain ya..heheheh..

4. second degree
---> hmmm..ni memang apa yang cik kema minat..cik kema darii dulu lagi memang nak sambung study dalam bidang ni..tapi ada beberapa halangan yang buat cik kema tak sambung..antaranya, they told me that music have no future...uwwwaaa!!!
--->tapi bagi cik kema memang macam tu..kalau kat luar negara ja muzik ni ada future kan..tapi cik kema tetap nak ambil second degree untuk bidang ni...heheheheh... dah memang minat cik kema kan??

5. hantar parents naik Haji dan insyaAllah cik kema pun nak..

cik kema nak hantar mama dan bapa cik kema naik Haji..insyaAllah...moga termakbul.. kalau ada rezeki lebih cik kema pun nak pergi sekali.. :)

6. JUARA

comel tak kereta tu????
hehehhe...cik kema minat gila kereta ni..walaupun korang cakap kereta ni tak comel kan!!
tak apa..cik kema tetap nak beli...tapi bukan untuk kegunaan..untuk simpan dalam rumah...muahahahahaha...

7. KAHWIN

ini semetinya impian setiap orang kan...hehehhehe..nak kahwin bagai...cik kema pun nak kahwin gak, tapi calon pun takda lagi ni..hahahah...;p gatai.!

okay, cik kema nak melayan Masterchef dulu...hahaha..nak sokong Wahidan..nanti kalau ada impian baru cik kema bagitahu..ini antara angan-angan mat jenin yang cik kema nak sangat tunaikan..^_^
Love ^_^

No comments: