Wednesday, December 14, 2011

Wedding Theme..


Assalammualaikum dan selamat pagi...!!
selamat berhari rabu...
hari ni cousin cik kema dah bertolak ke weston,beufort untuk majlis perkahwinan mereka...
cik kema gerak lambat sikit ke sana..heheheeh..


pagi-pagi ni cik kema nak cakap pasal WEDDING THEME..

mesti banyak yang dah fikir dan plan pasal wedding theme korang kan??tak kisahlah yang da couple, single, tunang kah..mesti dah ada angan-angan nak perkahwinan korang tu macamana..macam cik kema..cik kema nak tema "HITAM PUTIH MERAH"wahhh..emo gitu...macam tahi cicak pun ada..hahahha..
tapi mak cik kema awal-awal dah warning taknak kaler HITAM...alaaaaaa.....hehehehheheehh..

okay, korang pula macam mana???
ini anta koleksi WEDDING THEME --->>>
ni cantik kan..gold... :)

merah n emas...
nice... :)

ha...yang ni..macam cik kema nak...


hitam putih...cantiknyaaaa...


ini pun cantik..gold+black..


ini unik..cik kema tak pernah tengok..woow!!


banyak lagi cik kema nak upload gambar..tapi cukup kot untuk kali ni..heheheh...
Love ^_^

No comments: