Wednesday, December 7, 2011

S.T.A.L.K.E.R

hai..hai..hai...

topik perbualan untuk masa ini, pada jam ini, minit ini dan saat ini...^_~

STALKER

pernah tak anda stalk orang, kena stalk kah, join member-member stalk kah..hahahahaha...macam lawak pun ada kan bunyinya...
honestly, cik kema memang suka stalk orang..hahahaha...
bukannya apa, saja nak tau sejarah orang..sebab cik kema suka dengar gosip!
ya Allah, banyak dosa cik kema..heheheh..

persoalannya??
kenapa perlu kita stalk orang??
haaaa..jeng..jeng..jeng...

situasi pertama
terutamanya kalau kita in relationship kan..kita mesti nak stalk apa yang "ehem2" kita tu buat kan..heheheh...
risaulah nanti dia ada orang lain..kena ambil langkah berjaga-jaga..

situasi kedua
kalau bermusuhan!jeng..jeng..jeng..ni lagilah nak stalk kan..sebab nak cari bahan nak jatuhkan musuhh kita tu..u'ol..tak baik tauu jatuhkan orang..tak rugi kah,korang bagi pahala free2 kat dorang..hehehe...

situasi ketiga
kalau dah admire kat seseorang...haaa..ni part cik kema suka! sebab cik kema selalu buat! alamak!pecah lobang..hahahah...biasalah kan..bila dah admire kat seseorang tu, mula lah nak tau semua pasal dia..nak tunjuklah..kita tau semua pasal dia...heheheh..best kan..hehehehe...

situasi keempat
family members! hehehehe..kita mestilah kena ambil tau apa family kita buat kan..nanti kalau berlaku apa-apa taklah kita ketinggalan..kita kena tau dengan siapa dia berkawan..kan..kan.kan..

okay, antara ke empat-empat situasi berikut..mana satukah anda??heheheh..cik kema dah mengaku...heheheh...



Love ^_^

No comments: