Friday, December 9, 2011

Soulmate vs Husband wanna be

hei..heii...hei..


topik yang cik kema nak cerita ni pasal SOULMATE vs HUSBAND WANNA BE..
agak-agak sempoi tak tajuk dia..dibaca pada malam hari jumaat ni..hehehheeh....


rasanya kat blog lama cik kema da update pasal benda ni..hehehehe...tapi..oleh kerana cik kema suka sangat dengan topik ni...cik kema pun buat lagi entri ni lagi sekali kat blog baru ni... (macam satu kewajiban pula..hahahah)..

actually dalam hidup seorang perempuan ada dua jenis lelaki akan penting untuknya... first, soulmate and the other one is husband wanna be..




SOULMATE...

 lelaki yang sangat sehaluan dalam hidup perempuan..dia akan buat semua dan apa saja untuk perempuan tu..but,perempuan itu takkan buat apa saja untuk lelaki tu lah..hehehehe..selalunya, pendapat mereka sama...mereka sangat selesa untuk meluangkan masa berbincang dan bersembang pasal benda yang mereka minat..punya minat yang sama...boleh gurau tanpa batas..mereka saling menyayangi,TAPI! as a friend ajalah...tak lebih dari itu...kenapa SOULMATE tak akan kadi husband wanna be?? mesti semua orang tahu, kadangkala seorang KAWAN itu, sangat baik dan best dijadikan KAWAN..tapi bukan untuk dijadikan teman hidup...fikir-fikirkanlah~~~




HUSBAND WANNA BE...

okay,lelaki ni lah yang perempuan tu akan cari..yang sangat penting dalam hidupnya dan sanggup buat apa sahaja untuk lelaki tu...ikut cakap lelaki tu..dia takkan kisah walaupun dia tahu bahawa itu akan menyakiti dia.. dia sangat menyayangi lelaki tu sampai bila-bila..yala..nak jadikan husband kut..hehehehehe..tapi lelaki ni selalunya takkan buat tahu kat perempuan tu, even dorang dah couple pun..sebab dia dah yakin bahawa perempuan tu akan jadi milik dia..so, buat apa nak risau lagi kan??hehehehe..so, why kita tak boleh buat HUSBAND WANNA BE ni as our soulmate???jawapannya..not all the things we can share with our boyfriend..we need to hide it for some reasons..so, yang akan tahu semua kisah tu ialah SOULMATE...kan..hehehehe


kesimpulannya,para perempuan..bukan semua SOULMATE dan HUSBAND WANNA BE tu akan sama..yes we do loving our partner..but we need someone to listen our problem..sebab HUSBAND WANNA BE tu takkan selalu ada untuk kita..kerana mereka yakin yang kita milik mereka..sebab tu sometimes dorang tak ambil kisah pasal kita..tapi realiti dalam hati dorang hanya KITA..hehehe..





Love ^_^

No comments: