Tuesday, December 27, 2011

Queen Control

Assalammualaikum dan selamat pagi kepada pembaca tegar blog cik kema ni...
heehhehe..walaupun tak ramai kan..
tapi yang penting ada la juga yang sudi nak baca..

topik yang cik kema nak share hari ni adalah QUEEN CONTROL..hehehehe..



ada tak yang mengalami masalah ni.. di mana GF/BF korang control korang dalam melakukan apa-apa aktiviti..tak kiralah, dalam aktiviti seharian, dalam berkawan dan lagi teruk korang punya duit pun dorang nak control...tak kisahlah kalau dia ajar korang macamana nak jimat..tapi kalau sampai kad bank korang pun dia yang simpan amacam??heheheeh...

apa yang selalu cik kema lihat dalam berpasangan ni.. GF/BF mesti akan kongkong korang dalam berkawan..betul tak??tak boleh nak kawan sangat lah dengan berlawanan jantina..sebab jeles melbih-lebih.. OMG!! hahahahahah..cik kema pernah dengar pesan kawan cik kema dulu,

 "saya lagi lama kenal dengan awak, saya kenal dan kawan dulu dengan awak sebelum saya kenal dengan dia..dia takada hak nak halang saya kawan dengan awak.."

tapi bukan mudah nak buat tu..ala....siapa tak sayang GF/ BF oiiiiii....hehheehhehe...tapi ada yang antara geng-geng cik kema dulu, taknak ikut reunion dengan kitorang ataupun jumpa kat kedai kopi masa cuti semester sebab GF/BF dorang tak bagi..hahahahahaha...what??? cik kema selalu cakap,

"eh, dia tak jadi lagi laki/bini kau..kalau korang 'cerai' ko ingat sapa yang ko cari dulu..kitorang kan kawan-kawan kau"

emo tak..emo tak...hahahaha...cik kema memang tak puas hati bab tu..ala kitorang exclassmate yang memang gila-gila punya rapat tiba-tiba pasal hal tu ja tak boleh nak jumpa and shares story...geram tak??!! heheheh...
last-last yang pergi reunion budak-budak yang single..kesian kan..hahahah...

okaylah, pesan last cik kema di sini...korang fikirlah secara rasional ya.. mengongkong keterlaluan tu bukan percintaan yang sihat.. try bincang ngan pasangan korang..kalau tak jadi jugak! LEAVE! ala...banyak lagi orang kat luar tu... tengok cik kema..relax ja..hihihihi..

p/s: cik kema tunggu orang nek minang..malas nak bercinta..buat dosa dengan lelaki yang belum tentu jodoh kita..hahhah.. ;p

Love ^_^

No comments: