Friday, December 9, 2011

Perigi Mencari Timba..

hye again guys!!
tadi masa cik kema balik membonceng abang cik kema, cik kema lihat bulan di langit tu cantik ja..cuba tengok sat...cantik kan..hehehhe..cik kema dah lama tak nampak bulan macam tu..last masa kat puncak alam dulu..heheheh...purnama mengambang bak lagu Dato' Siti Nurhaliza..heheheh

malam yang indah ni..cik kema nak ulas serba sedikit isu PERIGI MENCARI TIMBA...


hehehehehe...ni semua pasal cousins cik kema lah pegi tengok movie 321 cinta.. hahahaha..
"HANDSOME DOWH TIMBA AKU" tu ayat paling cik kema suka dengar dan ingat hahahahaha....

okay girls, (boys pun baca sekali naa..)
pernah tak benda ni terjadi dalam hidup anda...
yala...anda suka kat laki then beriya-iya sangat nak dapatkan..sampai nak melamar dorang as korang punya BF...
cik kema bukan nak menjatuhkan maruah siapa-siapa kan...cik kema cuma nak berkongsi emmm 'pengalaman' hahahah...sebab..masa sekolah duluu cik kema pernah gak jadi camni..tapi takdalah sampai desperate sangat nak kat dorang...tulis-tulis surat camtuh ja...hahahah..akal pun takda lagi masa tu.. ;p

actually,
benda ni tak salah bagi cik kema nak melamar BF korang..
tapi benda ni nampak tak manis bagi orang perempuan yang tergedik-gedik nak menagih sayang dari lelaki kan..
dalam dunia ni ada 2 jenis perempuan di mana yang suka diKEJAR dan suka MENGEJAR??
sila pilih mana satukah anda??heheh..
cik kema yang suka diKEJAR..hahahha..sebab tu lah cik kema tak suka nak mesej lelaki..lebih kurang tak suka mulakan mesej dululah...bagi cik kema..kalau orang lelaki ni nak dorang kenalah usaha...ya tak??hahahaha..

cik kema cuma fikir satu ja if cik kema melamar dan tergedik-gedik minta lelaki jadi BF cik kema..
kalaulah insyaAllah cik kema dapat dirikan ffamily dengan lelaki tersebut, then anak-anak tanya macamana boleh couple and kahwin..suami cik kema jawap "ala..mama korang yang ngorat papa dulu"...MAKKK!!! maluUUUU!!! mana nak letak muka! hahahahha... :D

so girls, fikir-fikirkanlah...

Love ^_^

3 comments:

Cik Ila said...

Memang sempoi kalo perigi cari timba ni...

Slm pkenalan,jumpa kt innit td.. ;)

coachnike28 said...

SEKARANG DAH TAK KISAH...SEBAB KALAU KITA TAK SAPU ORANG BELAKAN KITA SAPU...

Cik Kema said...

cik ila : heheheh...salam perkenalan jugak..btul3.. :)

coachnike28 : heheheh..tp x relevan sgt pompuan buat cmtu kan..tp mmndgkan da sdkit llki skg ni..ok kut bg yg nak.. :)