Friday, December 30, 2011

Kecewa dengan ombak rindu the movie..

Assalammualaikum...dan selamat malam semua...heheheh..
cik kema baru ja sampai rumah dari kota kinabalu tadi..
fuhh!!penat wooo...
interview macam hmmm! susah nak dilafazkan dengan kata-kata..heheheh..

btw, cik kema taknak cakap pasal pengalaman interview cik kema..cik kema nak cakap pasal .....



OH!MY G!!! cik kema sangat berasa kecewa dengan movie ni..serius cakap..cik kema memang sangat minat dengan novel OMBAK RINDU ni dari OMBAK RINDU, CINTA TIADA AKHIRNYA dan yang last sekali CINTA SELAMANYA..

cik kema dengan hajat yang sangat besar dan harapan setinggi GUNUNG KINABALU nak tengok cerita ni..bila tengok, hah????? WHAT THE FROMAGE!! jalan cerita banyak yang berubah..babak-babak pun..Maya Karin yang pegang watak Izzah memang awalnya cik kema rasa sangat tak sesuai..if korang baca betul-betul novel tu, watak Izzah putih melepak, mirip orang cina, sangat cantik..tapi????kecewa...kecewa..

bila cik kema tengok movie tu, cik kema rasa yang movie tu bukan OMBAK RINDU...cik kema sangat sedih...Lisa Surihani yang mulanya cik kema rasa sangat sesuai bawa watak Izzah, sangat berjaya memainkan watak Mila Amylia anak Datuk Rashdan tu..

satu lagi! cik kema ingatkan movie tu terus sambung sampai CINTA SELAMANYA...tapi rupanya tak..hehehehe...tak apalah..btw, tahnia lah..sebab dapat kutipan yang tinggi ya untuk movie tu...walaupun kami peminat novel tu sangat kecewa dengan hasil movienya... T_T

Love ^_^

No comments: