Thursday, December 8, 2011

Hey Ladies


hai...Assalamualaikum dan selamat pagi..
cik kema tengah dengar lagu "I'm pretty but unpretty" by GLEE cast pagi ni...
tiba-tiba cik kema nak taip pasal ni...

mesti ramai gadis-gadis di luar sana tu rasa rendah diri dengan diri sendiri kan...
terutamanya bila merasakan tak secantik dan tak sejelita gadis lain kan..
jangan dinafikan..cik kema pun rasa macam ni...
sometimes perasaan ni jugak yang menjatuhkan keyakinan diri cik kema..heheheh..

Hey, Ladies!
Tuhan tu maha adil..
Dia menciptakan kita dengan kelebihan yang tersendiri..
macam cik kema, cik kema tak se HOT dan se CANTIK gadis-gadis di luar sana..
tapi cik kema dikurniakan bakat yang berkemungkinan bukan semua orang dapat. dan akal yang waras..
kadang-kadang,
kita sendiri tak sedar apa kelebihan yang kita ada...
sebab, kita belum GALI lagi dalam diri kita..

Hey, Ladies!
believe me..
jangan risaulah kalau orang lelaki tak pernah pandang kita sebab kita ni tak sejelita orang lain..
ala...cik kema tau,part ni buat risau kan..
sebab sometimes,cik kema pun rasa down bila tengok couple..hahahah..
gatai nak jugak kan.. ;p
Tuhan dah sedia jodoh untuk kita...
seteruk mana pun rupa dan kejadian kita..
akan ada lelaki yang tertarik dan nampak kita iaitu jodoh yang ditentukan untuk kita..
kan..kan..kan...kembangkempiskanhidungtandasetuju..hahahahh..

so ladies! we are all beautiful n only right person can see it.. 


Love ^_^

2 comments:

ct R miena said...

its absolutely true... 100% agree.. just wait n see.. and he will come 2 u...

PencintaSeni said...

ct R Miena : tau xpa kan..like 100% your comment..hehehe :)