Monday, December 12, 2011

Hey High Heels..

good morning yawww!!! heheheheeh...
ada sihat hari ni??
di pagi yang indah ni..cik kema nak cerita pasal HIGH HEELS...


jeng..jeng..jeng..
mesti ramai kaum hawa di luar sana ada suka pakai termasuklah cik kema sekali..hehehehe..
cantik tak red high heels kat atas tu...kalau dapat satu bestnyaaaaa..
dulu pernahlah try cari kat times square...tapi tak jumpa..ada pun tak berkenan..hahhaha..
high heels ni buat perempuan lebih berkeyakinan, elegan dan nampak jalan lebih teratur..
baik kata lecturer cik kema, "jalan tak bersepah!" hahahahah..
cik kema suka beli heels, tapi nak makainya..hahahhaah...masa kelas dulu, sebab diwajibkan pakai heels..masa dinner kat hotel ka..kalau nak pergi shopping takdanya nak pakai heels..
cik kema lagi suka pakai sneakers dan sandals macam "mammoth dan fipper.." lagi selesa..hahahha...

hahahhaah...ni ja pun nak update...lebih personal pula.. ;p

Love ^_^

No comments: