Tuesday, December 13, 2011

BackStabber..

selamat tengahari guys!
ada yang sudah makan?ada sihat?ada tidur??? heheheheh...
cik kema baru melantak nasi goreng sardin ala cik kema tadi..hahahah...
cik kema nak cerita pasal .....


BACKSTABBER
backstabber ni ada di mana-mana tanpa kita jangka..macam yang kita tau lah, backstabber ni orang yang tikam belakang..so kenalah sentiasa berhati-hati..
stahu cik kema selama ni, cik kema belum pernah lagi KUT ditikam dari belakang..entahlah kalau cik kema tak sedar kan belakng cik kema ni dah kena tikam sampai berlubang-lubang...hahahah..eiii..macam 'sundel bolong'!
kita tak tahu siapa dia backstabber ni..kadang-kadang boleh jadi kawan kita, family, or boyfriend/girlfriend kan...hehehehehhe..
hakikatnya, jangan percaya sangat kat orang sebab kita tak tahu apa niat orang tersebut. kan..sentiasa lah berjaga-jaga terutamanya bila anda ni famous, ramai peminat..mesti ada orang yang nak jatuhkan korang..heheheheh...
ambillah langkah berjaga-jaga okay kawan-kawan...

p/s: satu kelemahan cik kema, cik kema suka sangat percayakan orang 100%..heheheh

Love ^_^

No comments: